logo

mensenvoorzaken

ZWA-12116-Personeelsfoto's-template-D.Cloots.jpg
Daniëlle Cloots
Functie: Advocaat
E-mail: cloots@zwartbol.eu
T: +31 78 699 25 15
F: +31 78 699 25 24

Mr D.W.L. (Daniëlle) Cloots is gespecialiseerd in:
- Algemeen verbintenissenrecht
- Verzekerings- en vervoerrecht

Daniëlle heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en is in 2009 afgestudeerd in privaatrecht.

Na haar rechtenstudie heeft zij bijna 7 jaar gewerkt in de maritieme verzekeringswereld in Antwerpen. Zowel bij een verzekeraar als bij een verzekeringsmakelaar heeft zij maritieme claims behandeld, waaronder cargo claims, ocean- en inland hull & machinery claims, personal injury claims en CMR zaken.

In oktober 2016 is ze terug naar Nederland gekomen om advocate te worden bij een maritiem kantoor te Rotterdam. Om zich nog verder te specialiseren, is Daniëlle in oktober 2019 overgestapt naar Zwartbol Advocaten.

Daniëlle houdt zich bij Zwartbol Advocaten met name bezig met advisering in het kader van (internationale) contracten en zij voert waar nodig procedures voor met name maritiem, industrieel en offshore gerelateerde cliënten.

Daarnaast begeleidt zij ook het proces van aan-en/of verkoop van schepen en de financiering daarvan, alsmede het in-en uitvlaggen van schepen voor de (internationale) maritieme cliënten van Zwartbol Advocaten.

Daniëlle is lid van de Nederlandse Vereniging voor Zee- en Vervoersrecht en daarnaast is zij ook lid van WISTA, de Women’s International Shipping & Trading Association.

Vorige pagina