logo

mensenvoorzaken

Danny Berlijn.jpg
Also in 2018 Danny Berlijn was individually ranked by Chambers, with the following client appraisal:

Danny concentrates on shipbuilding contracts, sale and purchase negotiations and arbitration proceedings. Praised by clients as “a very responsive” lawyer, he especially works for shipyards and owners.
Danny Berlijn
Functie: Advocaat/partner
E-mail: berlijn@zwartbol.eu
T: +31 78 699 25 29

Mr D. (Danny) Berlijn is gespecialiseerd in:
- Nationaal & Internationaal contracteren
- Algemeen Handels- en Ondernemingsrecht
- Procesrecht

Danny heeft rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en is sinds 2000 werkzaam bij Zwartbol Advocaten. Danny houdt zich hoofdzakelijk bezig met het nationale en internationale contractenrecht, met een zwaartepunt op (internationale) scheepsbouwovereenkomsten, overnames, in- en verkoopovereenkomsten en algemene voorwaarden. Tevens procedeert hij regelmatig voor cliënten in uiteenlopende procedures en adviseert hij ondernemers in de meest voorkomende problemen (het ondernemersrecht in brede zin). Zonodig schuwt hij het voeren van een procedure niet. Danny is zeer ervaren in het voeren van procedures, bij rechtbanken, in (technische) arbitrage, in kort-geding etc.
 
In de afgelopen jaren heeft Danny naast de regionale ondernemers diverse scheepswerven en toeleverende bedrijven in de maritieme industrie bijgestaan. Danny treedt met name op voor middelgrote tot grote nationale ondernemingen en is regelmatig betrokken bij het opstellen en beoordelen van contracten en adviseren met betrekking tot (potentiële) geschillen. Zijn praktische en directe aanpak wordt zeer gewaardeerd.
 
In 2008 rondde hij cum laude de Grotius specialisatieopleiding “Nationaal en Internationaal contracteren” af. Danny spreekt en schrijft vloeiend Engels.

Vorige pagina